En fungerande skrivare är ett rimligt önskemål

Att hyra en trådlös skrivare kan bespara dig mycket irritation på jobbet. Bara tänk dig lyxen att alltid ha en modern skrivare som fungerar som den ska.

Det finns inte mycket som är mer irriterande när man är på jobbet och är överlastad med arbete, än kontorsutrustning som inte fungerar som den ska. När det händer så står man där och svär, samtidigt som svettpärlorna obönhörligt bryter ut i panna och nacke. Jäsiken också, kunden väntar och efter honom växer kön av andra kunder. Och så fungerar inte skrivaren!

Det är bara för mycket. Skrivare bara ska fungera. Det är fantastiskt frustrerande när de inte gör det. Bristande anslutning, papperstrassel och dåliga utskrifter borde förbjudas. Ibland kan man testa med att starta om skrivaren genom att dra ut sladden, om man nu kan hitta rätt sladd i råttboet under skrivbordet. Men oftast hjälper det inte.

Skrivare är inte värda att lägga energi på

Känner du igen dig i det här? Hur många gånger har du svurit över skrivaren de senaste månaderna? Då kanske det är dags att börja fundera på att slänga ut den där gamla hopplösa skrivaren för att istället hyra en alldeles ny trådlös skrivare? Den varianten hade du kanske inte tänkt på?

Genom att hyra en trådlös skrivare slipper du inte bara en del av röran av sladdar. Du kan också vara säker på att alltid ha en modern och väl fungerande skrivare. Börjar den kännas lite gammal? Ja, då är det bara att skifta modell.

30 Nov 2022

TEKNIKGUIDE FÖR FÖRETAG

På lur.nu skriver vi om allt som har med teknik och företagande att göra. Få hjälp med att välja rätt teknisk utrustning som mobiler, surfplattor, datorer med mera för att ta din verksamhet till nya höjder.