Fillers är framtidens melodi

Effektiva lösningar är alltid eftersökta; innovationer som förenklar vardagen och effektiviserar våra arbeten är något som för oss framåt. En arbetsuppgift som kanske tog tre timmar för två personer att genomföra kan idag - tack vare nyare teknik - genomföras på under en halvtimme och det är klart att sådant sparar både tid, pengar och samtidigt ger en bättre hälsa.

Våra liv - både till vardags och i yrket - blir helt enkelt lättare. Det är bara att jämföra lite hur det såg ut för tjugo år sedan och vad som hänt under den tidsperioden. I många avseenden kan man inte tro att det är sant. Vart är vi på väg nu - hur ser allt ut om ytterligare tjugo är? Det kan ingen svara på, men håll med om att det är spännande.

Det finns även lösningar inom skönhetsbranschen som är fullt applicerbara till det vi ovan beskrev. Hur såg det ut för tjugo år sedan om du var missnöjd med någonting i ditt ansikte - om du exempelvis börjat få rynkor eller kände att dina läppar var i det absolut minsta laget?

Du hade dels fått vänta väldigt länge innan du fick en remiss till en skönhetskirurg som därefter hade genomfört en behandling som säkerligen innebar att du fick lägga dig under kniven - fullt nedsövd - och där du därefter tvingats till en lång konvalescens. Resultatet hade även det kunnat ifrågasättas i efterhand och inte minst så hade prislappen definitivt kunnat ha ett stort frågetecken bakom sig.

Fillers är stort i Stockholm

Nu? Du kan släta ut din hud med hjälp av fillers och få ett perfekt - hållbart - resultat där en behandling tar mindre än en timme att genomföra. Fillers innebär att en utbildad sköterska på en godkänd klinik, exempelvis i Stockholm, injicerar en gel med hyaluronsyra some na v de verksamma ingredienserna, och detta innebär att du antingen slätar ut- eller adderar med volym. Det senare är vanligt vid läpparna och det förra innebär allt som oftast att man injicerar fillers i pannan i syfte att bli av med rynkor.

Att injicera fillers ger god effekt - oavsett om det handlar om att tillföra mer volym till ett område eller för att släta ut exempelvis pannan och bli av med irriterande rynkor. Det är ett riskfritt ingrepp som inte kräver någon längre konvalescens

Det handlar om ett riskfritt ingrepp - förutsatt att du besöker rätt klinik för fillers i Stockholm - som tar kort tid att genomföra, som har god effekt, kort konvalescens och som dessutom sitter i ganska länge. Hur länge fillers ger effekt och sitter i är en fråga för din dna-uppsättning och din livsstil.

För vissa kan effekten sitta i under närmare ett år; andra får redan efter fyra-fem månader bege sig till samma klinik för att fylla på med nya fillers. Oavsett dock: fillers är ett bevis på att innovationer och ny teknik även för skönhetsindustrin stadig framåt.

2 Mar 2018

TEKNIKGUIDE FÖR FÖRETAG

På lur.nu skriver vi om allt som har med teknik och företagande att göra. Få hjälp med att välja rätt teknisk utrustning som mobiler, surfplattor, datorer med mera för att ta din verksamhet till nya höjder.