Styr, reglera och övervaka med fastighetsautomation

Samla alla system för fastigheten i ett system i din dator eller på molnet. Få snabbt reda på om något är fel och var det är så att du snabbt kan korrigera problemet med fastighetsautomation.

Kan du tänka dig hur tiden rusar framåt och vi har tillgång till system som var science fiction för bara 30 år sen? Du kan i princip ha hela ditt liv i en smartphone eller i din laptop. Detta inkluderar fastighetsautomation, där du kan samla samtliga system i en byggnad på samma ställe. På så sätt kommer du få en överblick över allt via din datorskärm. Du kan till och med få meddelande till din telefon när något inte är som det ska i din byggnad. Du kommer att kunna veta var ett problem i ventilationen har skett och kan gå direkt dit och fixa det så att du får ordning på torpet igen. Det är som att ha din egna Skynet från Terminator som kommer att styra, reglera och övervaka åt dig.

Fastighetsautomation höjer värdet på byggnaden

Med fastighetsautomation så kommer du att kunna ställa in jämn inomhustemperatur. På så sätt kommer du att bidra till fastighetens hållbarhet samtidigt som du håller nere driftkostnaderna och sparar på energiförbrukningen. Det räcker inte bara med att du sparar pengar, du räddar miljön också genom att minska ditt carbon footprint. Fastighetsautomation bidrar även till att du ökar värdet på huset, och det är inte fel om du vill sälja i framtiden. Läs mer om fastighetsautomation på denna sajt: automationsbolaget.com

21 Feb 2022

TEKNIKGUIDE FÖR FÖRETAG

På lur.nu skriver vi om allt som har med teknik och företagande att göra. Få hjälp med att välja rätt teknisk utrustning som mobiler, surfplattor, datorer med mera för att ta din verksamhet till nya höjder.